Orthex testaa uusia uusiomuoviraaka-aineita tuotteissa ja tuotannossa

Uusiomuovituotteita.
© Orthex

Toteutusaika 2023-2029

Orthex on Pohjoismaiden johtavia kodintuoteyhtiöitä. Orthexilla on yli 100 vuoden kokemus kodin käyttötavaroiden valmistuksesta, suunnittelusta ja markkinoinnista, ja sillä on noin 800 asiakasta yli 40 maassa. Orthexin päämarkkina-alue on Eurooppa. Orthexin pääkonttori on Espoossa, ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä (ORTHEX).

Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä vastuullisuudessa. Orthexin tuotteet on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön ja niitä on myös mahdollista kierrättää. Orthex kasvattaa aktiivisesti uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuutta tuotteissaan. Samalla Orthex pyrkii jatkuvasti pienentämään tuotteidensa ja toimintojensa hiilijalanjälkeä ja pyrkii kohti hiilineutraalia tuotantoa vuoteen 2030 mennessä.

PlastLIFE-hanke tukee Orthexin vastuullisuusstrategian mukaista hiilineutraaliustavoitetta sekä tavoitetta vastuullisten raaka-aineiden käytön lisäämiseksi.

Osana PlastLIFE -hanketta Orthexin työpaketin tavoitteena on löytää uusia potentiaalisia uusiutuvan muovin raaka-aineita, testata niitä tuotannossa sekä valmiina tuotteina, ja lopulta tuoda markkinoille tuotteita uusiutuvasta muovista.

Lisätietoja Orthexin roolista PlastLIFE-hankkeessa

Julkaistu 14.3.2023 klo 15.27, päivitetty 12.5.2023 klo 10.29
  • Tulosta sivu