Ajankohtaista

Uutisia

img
CircBrief: Tavoitteena muovien kestävä kiertotalous 15.3.2023
Muovijäte on arvokasta materiaalia, jonka arvo säilyy, kun kierrätämme sen. Uusimmassa CircBriefissä esittelemme, kuinka vuotavat muovikierrot saataisiin suljettua.
Lue lisää
Circwaste-hankkeen loppuseminaari
Circwaste-loppuseminaari 8.3.2023
Circwaste-hankkeen tuloksia esitellään hankkeen loppuseminaarissa 26. ja 27. lokakuuta Helsingin Hietalahdessa Radisson Blu Seaside Hotelissa. Tule kuulemaan, mitä Circwaste-hankkeessa on viimeisen seitsemän vuoden aikana oikein saatukaan aikaan!
Lue lisää
Lisää uutisia

Uutisia alueilta

Lahden keskusta
Lahden tavoitteena on olla jätteetön kestävän kulutuksen kaupunki vuonna 2050 - uusi kiertotalouden tiekartta hyväksytty 15.12.2022
Lahden kaupunginhallitus on hyväksynut kaupungille uuden kiertotalouden tiekartan. Lahden tavoitteena on olla jätteetön kestävän kulutuksen kaupunki vuonna 2050. Kiertotalouden tiekartta ohjaa toimintaa tähän tavoitteeseen. 
Lue lisää
Kasvisbiojätettä
Kasvistuotannon sivuvirtoja voidaan hyödyntää rehuissa ja elintarvikkeissa 14.11.2022
Luonnonvarakeskuksen (Luke) Circwaste-osahankkeessa on tutkittu, miten kasvistuotannon sivuvirtoja voitaisiin hyödyntää nykyistä tehokkaammin. Sivuvirroilla on monia käyttökohteita elintarvikkeista ja tuotantoeläinten ruuasta kosmetiikka-, luontaistuote- ja lääketeollisuuteen.
Lue lisää
Lisää uutisia alueilta
  • Tulosta sivu