Uutiset

img
CircBrief: Ruokahävikin vähentäminen ravitsemispaveluissa 28.9.2022
Suomessa ravitsemispalveluissa elintarvikejätettä on arvioitu syntyvän vuosittain yhteensä 78 miljoona kiloa, tästä ruokahävikkiä, eli yhä syömäkelpoista ruokaa, on yhteensä 61 miljoonaa kiloa. Tässä esitteessä esittelemme toimintamallin ruokahävikin vähentämiseksi.
Lue lisää
img
Viisi parasta kuntien kiertotaloustekoa palkittiin – voittajat tuottavat kestävää hyvinvointia asukkaille ja ympäristölle 14.9.2022
Tampereen kaupunki, Lounais-Suomen jätehuolto, Lahden kaupunki, Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy ja Riihimäen kaupunki palkittiin kiertotaloutta vauhdittavista toimenpiteistään ”Kuntien parhaat kiertotalousteot” -kilpailussa.
Lue lisää
img
Kuntien parhaat kiertotalousteot – kilpailun voittajat julkistetaan Kuntamarkkinoilla 14.9. 26.8.2022
Kuntien parhaat kiertotalousteot -kilpailun voittajat valitaan Kuntamarkkinoilla 14.9.2022. Voittajat palkitaan 20 upean finalistin joukosta. Nämä edelläkävijyyttä osoittavat konkreettiset toimet vauhdittavat luonnonvarojen kestävää käyttöä, aluetaloutta ja yhteisöllisyyttä.
Lue lisää
img
Työpaikkoja ja taloudellista hyötyä vähemmillä luonnonvaroilla – kuntien kiertotaloustekojen parhaimmisto selvillä 21.6.2022
”Kuntien parhaat kiertotalousteot” -kilpailun finalistit on julkistettu. Suomen ympäristökeskuksen, Kuntaliiton ja Sitran järjestämän kilpailun finaalivaiheeseen on valittu 20 kuntien toteuttamaa kiertotaloustoimenpidettä, jotka vähentävät luonnonvarojen kulutusta.
Lue lisää
img
Uudella sivustolla seurataan kiertotalouden koulutuksia Suomessa 16.6.2022
Turun ammattikorkeakoulun koordinoimalle ja moderoimalle sivustolle kerätään mahdollisimman laaja katsaus kiertotalouden koulutusmahdollisuuksista. Sivuston avulla seurataan myös kurssitarjonnan kehitystä kansallisesti.
Lue lisää
img
Kiertotalouden osaamisverkostosta Kiertotalous-Suomi 9.6.2022
Kiertotalouden osaamisverkoston perustaminen on yksi kiertotalouden strategisessa ohjelmassa esitetyistä toimenpiteistä. Verkoston rakentaminen alkoi maaliskuussa 2022 ja sen uudeksi nimeksi valittiin Kiertotalous-Suomi.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu