Uutiset

Kestävä kehitys kuvituskuva
Kunnat kestävän kehityksen toteuttajina -tilaisuus kutsuu ratkomaan yhteisiä haasteita 25.3.2020
Kunnat kestävän kehityksen toteuttajina – tilaisuus kokoaa 7.5.2020 kunnat jakamaan parhaita käytäntöjä ilmastonmuutoksen hillinnän, kiertotalouden ja luonnon monimuotoisuuden suojelun toteuttamiseksi.
Lue lisää
Golli-palvelu
Golli-palvelu tehostaa kaupan resurssitehokkuutta ja toimitusketjuja 12.2.2020
Suomalaisen GS1 Finlandin digitaalinen Golli-palvelu helpottaa tavarantoimittajien ja kaupan välistä kanssakäymistä ja tuo toimitusketjuihin resurssitehokkuutta.
Lue lisää
img
Edelläkävijäkunnat Ii, Jyväskylä ja Rovaniemi julkaisivat kiertotalouden tiekarttansa 28.1.2020
Kiertotaloutta edistävän Circwaste-hankkeen edelläkävijäkunnat Ii, Jyväskylä ja Rovaniemi ovat julkaisseet kiertotalouden tiekartat, jotka ohjaavat kuntien resurssiviisautta edistävää työtä tulevina vuosina.
Lue lisää
Rakennustyomaa-PaiviTahvanainen
Julkisilla hankinnoilla voidaan vauhdittaa vähähiilistä kiertotaloutta 12.2.2020
Julkisilla hankinnoilla voidaan edistää kiertotaloutta ylläpitämällä tuotteiden ja materiaalien arvoa kierrossa ja vauhdittamalla vähähiilisiä ja resurssitehokkaita toimintamalleja.
Lue lisää
Kuvituskuva yhteistyötä tietokoneiden ääressä
Kiertojäte-hankkeessa selvitetään kuntien kiertotaloustoimia 21.2.2020
Kiertotalouteen siirtyminen tuo tullessaan uudenlaista kierrätystoimintaa. Suomen ympäristökeskuksen Kiertojäte-hankkeessa selvitetään kuntien nykyisiä ja tulevia jätteenkäsittelyyn ja kiertotalouteen liittyviä toimijoita sekä sivuvirtojen hyödyntäjiä.
Lue lisää
img
Kiertotaloutta edistävät hankkeet koottu yhteen 2.12.2019
Suomen ympäristökeskuksen ja Circwaste-hankkeen ylläpitämä työkalu kokoaa yhteen kiertotaloutta edistäviä hankkeita aluekohtaisesti ja teemoittain.
Lue lisää
Kaikki uutiset