Otetaan yhdessä vertaisverkostojen tieto käyttöön!

Uutinen 3.4.2023 klo 13.20
© Unsplash

Kiertotalouden tavoitteiden edistämisen on todettu edellyttävän vahvaa toimijoiden välistä yhteistyötä. Pandemian vihdoin taituttua yhteistyötä on jälleen pystytty edistämään yhteisissä tilaisuuksissa, joista pääosa toteutetaan hybridimuotoisina webinaarin ja seminaarin yhdistelminä tavoittaen siten yhä laajempia kohderyhmiä.

Mikäli tarjolla olevien kiertotalousaiheisten tilaisuuksien tarjonta ja niiden osallistujamäärät vähänkään korreloivat sen kanssa, miten tehokkaasti kiertotaloutta saadaan edistettyä, tilanne näyttää lupaavalta!

Takana on tapahtumarikas kevät, jonka rakentamiseen Suomen ympäristökeskuskin on osallistunut järjestämällä kunnille Kestävä kuntatyö -tilaisuuden, jossa osallistujat pääsivät kuulemaan ja keskustelemaan työhön liittyvistä ilmasto-, luonto-, kiertotalous-, hankinta- ja resurssitehokkuusaiheista.

Vuotta on kuitenkin vielä paljon jäljellä, samoin ajankohtaisia asiasisältöjä tarjoavia tilaisuuksia. Circwaste-hankkeen loppuseminaari järjestetään lokakuun lopussa, 26.–27.10.2023 Helsingissä, jolloin yleisölle esitellään koko seitsenvuotisen työn tuloksia. Ajankohta kannattaa merkitä kalentereihin jo nyt. Otetaan yhdessä kaikki vertaisverkostojen tieto käyttöön!

Ps. Vaikka Circwaste-hanke lähenee loppuaan, työ kiertotalouden edistämiseksi jatkuu mm. juuri käynnistyneen uuden PlastLIFE-hankkeen johdolla. Ota PlastLIFE seurantaan somessa ja materiaalitkiertoon.fi-sivustollamme.

Kokosimme taas tapahtumia, uutisia ja muita kiertotalouden ajankohtaisia aiheita uutiskirjeeseemme. Toivotan sen myötä kaikille aurinkoista kevättä!

Tuuli Myllymaa ryhmäpäällikkö, Circwaste-hankkeen projektipäällikkö, Suomen ympäristökeskus


  • Tulosta sivu