Uutiset

Kierrätyskeskus
Uudelleenkäyttö esiin – Kierrätyskeskus kokoaa alan toimijoiden verkostoa 13.1.2022
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen vetämässä Circwasten osahankkeessa kootaan valtakunnallista uudelleenkäyttötoimijoiden verkostoa. Verkoston tarkoituksena on toimia uudelleenkäyttöalan nostattajana ja “etujärjestönä” sekä yhteistyön ja keskustelun paikkana alan toimijoille valtakunnallisesti.
Lue lisää
img
Datalla vauhtia kiertotalouteen - Osallistu haastekilpailuun 31.1. mennessä 11.1.2022
Kilpailun avulla halutaan luoda uusia aktiivisia kontakteja erilaisten toimijoiden välille, syventää yhteistyötä ja tuoda yhteen erilaisia kiertotalousnäkökulmia. Tavoitteena on luoda yhteistyössä uusia datapohjaisia liiketoimintamahdollisuuksia ja toimintamalleja kiertotalouteen.
Lue lisää
Valokuva Tampereelta
Pirkanmaan alueen ekologinen ja sosiaalinen kestävyys arvioitu City Portrait -metodilla 22.12.2021
Pirkanmaa on ensimmäisenä Suomessa hyödyntänyt City Portrait -metodia ekologisen ja sosiaalisen kestävyyden selvittämiseksi. Metodi on jo nyt herättänyt paljon kiinnostusta.
Lue lisää
img
Save-the-date: Kestävä kuntatyö 22.3.2022 20.12.2021
Lämpimästi tervetuloa kaikille kunnille avoimeen kuntaverkostojen yhteistyössä järjestämään Kestävä kuntatyö - ymmärrystä ja yhteistyötä -seminaariin 22.3.2022.
Lue lisää
Materiaalitori logo
Tapahtuma: Sivuvirrat Materiaalitorille 16.12.2021
Lämpimästi tervetuloa Sivuvirrat Materiaalitorille -tapahtumaan 25.1.2022. Työpajassa saat käytännön tukea Materiaalitorin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen.
Lue lisää
img
Uusi jätesuunnitelma luotsaa meitä rakentamaan yhdessä kiertotalousyhteiskuntaa 24.11.2021
Circwaste-hankkeen tehtävänä on edistää valtakunnallisen jätesuunnitelman toimeenpanoa ja viedä eteenpäin kiertotalouden tavoitteita. Hankkeen viimeisellä jaksolla edistettäväksi saadaan uusi ja entistäkin parempi jätesuunnitelma, jonka luonnos on juuri ollut lausuntokierroksella.
Lue lisää
Kaikki uutiset
  • Tulosta sivu