Ajankohtaista

Uutisia

Retuna 285
Eskilstunan kierrätystavaratalo panostaa kestäviin palveluihin 3.8.2018
Ruotsin Eskilstunan kaupungissa toimii uudenlainen kierrätystavaratalo ReTuna, jossa käytetyt tavarat kuten huonekalut ja vaatteet saavat uuden elämän. Tavaratalo panostaa myös uudelleenkorjaukseen ja -valmistukseen, kahvilatoimintaan sekä tilaisuuksien järjestämiseen.
Lue lisää
Kirppis 285 163
Vaatteet ja kengät suosituimpia pääkaupunkiseudun kirppu- ja nettitoreilla, Tampereella huonekalut ja Turussa sähkö- ja elektroniikkalaitteet 20.6.2018
Suomen ympäristlökeskus ja HSY tekivät yhdessä lukuisten muiden partnereidenteki alustavan selvityksen siitä, kuinka suuri osuus tuotteista päätyy kirpputoreille ja käytetyn tavaran nettimarkkinoille kuudessa suurimmassa kaupungissa ja valtakunnallisesti.
Lue lisää
Lisää uutisia

Uutisia alueilta

Jätesäiliö_285
Älyä jätehuoltoon - teknologia ja kiertotalous kohtaavat Jyväskylän Kankaalla 8.8.2018
Kuvittele, että jätesäiliö twiittaa sinulle olevansa täynnä ja opastaa jättämään roskat tyhjemmän kaverinsa sisuksiin. Jyväskylään rakentuvalla Kankaan alueella kokeillaan rohkeasti uusia jätehuollon ratkaisuja, joissa moderni teknologia tukee ympäristötavoitteita.
Lue lisää
Lassi Häkkinen / Lahden kaupunki
Edelläkävijäkaupunki Lahti kolmen parhaan joukossa Euroopan Green Capital -kilpailussa 2.7.2018
Lahti valittiin Euroopan komission järjestämän Green Capital -kilpailun finaaliin yhdessä Lissabonin ja Gentin kanssa. Tarkastelluista kilpailun osa-alueista Lahti sai parhaimmat pisteet viidellä eri osa-alueella. Kaupungin vahvuuksiksi laskettiin myös hyvin toimiva jätehuolto.
Lue lisää
Lisää uutisia alueilta