Ajankohtaista

Uutisia

Kengät polulla
Edelläkävijäkunnat aktiivisia kiertotalouden polulla 8.11.2019
Kymmenen suomalaista kuntaa on kiertotaloudessa askeleen tai useammankin muita edellä. Mitä kunnissa on parhaillaan meneillään? Millaisia konkreettisia tekoja on tehty? Kiertotalouden edelläkävijäkunnat kokoontuivat Circwaste-hankkeen järjestämään tilaisuuteen vaihtamaan kuulumisia.
Lue lisää
Heureka kiertotalouspalapeli2
Kiertotaloustapahtuma Tulevaisuuden palasia esitteli kouriintuntuvia esimerkkejä kiertotaloudesta 29.10.2019
Circwaste-hanke osallistui Tulevaisuuden palasia -kiertotalousaiheiseen tapahtumaan Tiedekeskus Heurekassa lauantaina 26.10.2019 rakentamalla tapahtumaan älypuhelinpalapelin, jota pelaamalla voitiin oppia, mitä raaka-aineita kännykän valmistukseen tarvitaan, mistä ne ovat peräisin ja miten niitä voidaan kierrättää.
Lue lisää
Lisää uutisia

Uutisia alueilta

Biokaasubussi
Biokaasulinkillä lähes äänettömästi ja päästöttömästi 1.11.2019
Jyväskylän seudun paikallisliikenteessä on päässyt kulkemaan ympäristöystävällisesti vähäpäästöisellä biokaasubussilla heinäkuusta alkaen.
Lue lisää
Rakentajia
Pientalon rakentaminen ja jätteiden kierrätys – tavoitteena 70 % materiaalihyödyntäminen 9.9.2019
Porin kaupungin Circwaste -osahanke keskittyy muun muassa rakentamisen jätteiden kierrättämiseen ja materiaalihyödyntämiseen. Circwaste -hankkeen tilaama, Satakunnan ammattikorkeakoulussa toteutettava opinnäytetyö tutkii muun muassa, toteutuuko 70 prosentin kierrätystavoite pientalon rakentamishankkeessa ja miten kierrätys käytännössä onnistuu.
Lue lisää
Lisää uutisia alueilta
Julkaistu 18.10.2019 klo 16.00, päivitetty 18.10.2019 klo 16.06