Uutisia alueilta

CW Pohjois-Karjala 285

Pohjois-Karjalassa mietittiin keinoja rakennusjätteen kierrätyksen lisäämiseksi

24.4.2018
Pohjois-Karjalaan kokoontui runsas joukko asiantuntijoita ja kiertotaloudesta kiinnostuneita toimijoita Rakennusjätteet kiertoon –seminaariin ja työpajaan Joensuun Tiedepuistoon. Seminaarin teema on hyvin tarpeellinen, sillä EU:n jätedirektiivi velvoittaa jäsenmaitaan kierrättämään 70 % kaikesta rakennusjätteestä vuoteen 2020 mennessä.
Porin ruokahävikki 285

Länsi-Porin koululla tutkitaan ruokahävikkiä

22.4.2018
Punavalkoisessa näytössä ruokalan biojäteastian vieressä välähtää ensin luku 50 grammaa ja sen jälkeen näyttöön ilmestyy teksti 2,1 kg. Länsi-Porin koulun oppilas on saanut juuri tietää, paljonko hän on itse heittänyt ruokaa hukkaan ja paljonko sen päivän kouluruokailun aikana on yhteensä heitetty ruokaa roskiin.
Jyväskylä uutinen 285

Jyväskylän seminaari kokosi alueen kiertotalouden huiput

14.2.2018
Älykkäitä roskiksia, lietteestä ainesosia kännyköihin, jätepihi sairaala, romusta sieppareilla kultaa - lähes satapäinen yleisö osallistui 7. helmikuuta Jyväskylän kaupungintalolla järjestettyyn Keski-Suomi kohti kiertotaloutta 2018 -seminaariin jakamaan tuoreimmat uutiset alueen kiertotaloudesta.
Biokaasuautoilu 285 pix

Biokaasun vuosi 2017

14.2.2018
Pitääkö olla huolissaan, jos Circwaste-osahankkeen projektipäällikkö varastaa auton ja sotkee ministeri Bernerin takin? Outi Pakarinen kertoo, kuinka biokaasu ei jätä häntä rauhaan edes unissa.
Kaikki uutiset